Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Címlap Szociális szolgáltató központ

Sajtóközlemény

Magyarhomorogon hamarosan lezárul a „Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások fejlesztése Magyarhomorogon” elnevezésű projekt.

2014. július 16.

Magyarhomorog községben hosszú évek óta égető szükség volt a szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális körülményeinek rendezésére. Ezért szorgalmazta a település polgármestere Barabás Károlyné, a település szociális és gyermekjóléti szolgáltatásait végző intézményt fenntartó Társulásnál a szolgáltatás infrastrukturális körülményeinek javítását célzó pályázat benyújtását. A fejlesztéshez szükséges forrás megszerzésére vonatkozó pályázat 2011. évben lett benyújtva a Közreműködő Szervezethez. A pályázat 99 196 505 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a projekt megvalósításához, mely a projekt teljes költségének 95 %-a. A pályázat keretében egy új, összesen bruttó 358,44 m2 alapterületű épület építése, az épület működtetéséhez szükséges valamennyi eszköz és egy ételszállításra alkalmas gépjármű beszerzése valósult meg.

A korszerű, komfortos, minden elvárásnak megfelelő épületben a házi segítségnyújtás, a családsegítés, az étkeztetés, a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás, az idősek nappali ellátása és a gyermekjóléti szolgáltatás kap helyet.

A közbeszerzésen nyertes kivitelező elvégezte a kivitelezési munkát, a tevékenységhez szükséges eszközök megérkeztek, így az engedélyezési eljárásokat követően megújult környezetben vehetik igénybe
Magyarhomorogon a szociális és gyermekjóléti szolgáltatásokat az ügyfelek.

Hosszú előkészítő munka után indulhatott el a kivitelezési tevékenység Magyarhomorogon. Az ÉAOP-4.1.3/A-11-2011-0001 jelű, „Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások fejlesztése Magyarhomorogon” elnevezésű projekt keretében Magyarhomorog községen egy minden igényt kielégítő, szociális és gyermejlóléti szolgáltatásoknak helyet biztosító épület kivitelezése, a működéshez szükséges eszközök, és egy gépjármű beszerzése valósul meg.

Dél-Bihar Négycentrum Terület- és
Vidékfejlesztési Társulás
Cím: 4138 Komádi, Hősök tere 4.
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.komadi.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

Tekintse meg kapcsolódó képgalériánkat >>

 
EFOP-1.5.3.-16-2017-00012

EFOP-1.5.3.-16-2017-00012
A kedvezményezett neve: Komádi Városi Önkormányzat
A projekt címe: Humán közszolgáltatások fejlesztése Komádiban és a környező településeken
A szerződött támogatás összege: 249 929 684 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A rák ellen, az emberért, a holnapért!

Google PageRank